dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

Gräsmattan på gång.

Publicerad 2016-05-10 11:03:24 i Allmänt,

På onsdag kommer vår gräsmatta och ska rullas ut. Vi måste snabba oss på eftersom ett bevattningsförbud på hela ön är på ingång. Igår gödslades jorden och de sista rötterna blev dragna. Inomhus väntar vi fortfarande på att snickaren ska komma tillbaka och skruva upp handtagen i badrummet som dom slarvade bort. Vi hittade dock handtagen i ett skåp och även kontrollen till garageporten som dom sa inte kommit med. Nu när man har bott in sig så ser men massor med slarvfel som gjorts och det märks på flera ställen att dom varit tidspressade. I Milos rum bakom dörren har dom skurit tapeten på mitten, så fult och störande
inte okej av en seriös firma tycker jag! I lilla badrummet syns det att kaklet skurits för stort vid lampknappen 
inte heller okej. I hallen har dom satt två olika färgskalor på tapeterna 
ena är mer gulaktig än den vi beställde . Ja vi har hittat massvis med sånnahär småfel som vi måste ta tag i och klaga på. Det är så synd att vi inte såg det på slutbesiktningen. Mitt tips till er alla är att verkligen granska huset under slutbesiktningen!! Annars stortrivs vi ändå i vårat fina hus, området och sommarvärmen är ju ett riktigt plus. 
Vår lilla badhörna börjar bli klar, jag ska pimpa den med någon snygg stor växt, kanske ett träd och lite bräder ska bort. 
Slänger upp en bild på mitt älskade kök också 😍👌🏼

Kommentarer

Postat av: Sofia Hedström

Publicerad 2016-05-10 16:03:04

Så trist med saker som behöver åtgärdas! Sy inte besiktningsmannen såg det? Vår vad petnoga! Skönt ändå att ni är inflyttade och kan njuta av huset!

Postat av: Malin Samuelsson

Publicerad 2016-05-10 16:34:40

Vi har också hittat lite diverse som vi inte såg på slutbesiktningen :-( Tur att man har tid på sig att upptäcka dessa. Vi har varit noga med att skriftligen påpeka felen och sparat mejlen. Annars stortrivs vi också i vårt fina hus :-) :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela