dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

Fondvägg i vardagsrum?

Publicerad 2015-12-26 17:00:14 i Allmänt,

Nu när det börjar bli dax att beställa tapeter så funderar vi ändå på att flytta fondväggen i vardagsrummet så att den sitter ända ut i hallen istället för bakom soffan om ni förstår hur jag tänker? Innan tänkte vi ha den på väggen bakom soffan. Jag är bara liiiite rädd att det ska bli för mycket på för stor yta. Men finast är ju ändå att ha fondväggen på TV sidan tycker jag! Hur tänker ni där? Har ni samma färg överallt eller ska ni också bryta av med en fondvägg? Vi har ju valt till det där extra rummet där annars många har som en matsalsdel så vårt vardagsrum kommer bli mindre än i de flesta andra prio husen. 


God jul

Publicerad 2015-12-25 08:37:40 i Allmänt,

Då var vår första och sista jul i lägenhet avklarad. Mysigt men trångt så vi ser fram emot nästa jul i huset där det finns plats för hela familjen och släktingarna :) vi har försökt ringa byggfirman för att höra varför vår tomt och hus just nu ser ut som ett övergivet slagfält. Markarbetarna skulle för längesen lagt ut jordhögen som är lika hög som huset men har ännu inte gjort det, så vi har fortfarande inte kunnat beställa och lagt ut makadam. Vi fick till slut tag i ansvarig på byggfirman och han lät något missnöjd med markarbetarnas jobb, och det kan vi förstå eftersom dom fortfarande inte har gjort sitt jobb och dom svarar inte när vi ringer så vi får vända oss till eksjöhus och hoppas på att dom kan hjälpa. Byggfirman börjar iallafall med insidan 4 januari, så vi hoppas att dom hinner klart med allt till 31 mars! 

Mötet med elektrikern

Publicerad 2015-12-22 17:33:05 i Allmänt,

Nu har vi bestämt vad elektrikern ska fixa i huset. Det blev sex spottar i kökstaket och sex i vardagsrumstaket. Sen även spottar i fönstrena i vardagsrummet. Vi valde även högtalare i taket i köket och på stora toaletten. Ett extra uttag i tvättstugan, rör till högtalarna i vardagsrummet. Belysning runt hela huset och någon nätverksgrej som jag inte riktigt förstod mig på men som tydligen skulle hjälpa oss att ha bra anslutning i hela huset. Vi satte även ett extra uttag i köket. Nu känns det super bra 😀 låt nu dessa tre månader gå fort!

Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela