dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

Bloggtorka

Publicerad 2016-04-27 15:50:06 i Allmänt,

Nu när vi är på plats och börjar Bo in oss så blir det inte så mycket att blogga om. Jag lyckades få tag i en sänggavel till äldsta dottern. Jotex hade 30% på ett köp och super fina sänggavlar till 90 sängar så jag beställde den här: 
men självklart fanns den inte i lager så den levereras 25 maj. Men den kommer bli super fin i hennes rum!! Annars går man runt här hela dagarna och städar och pysslar, möblerar om och sätter försiktigt upp tavlor. I helgen ska vi ha namngivning för vår minsting i huset så då får släkt och vänner som inte sett huset en chans att kika. Vi är fortfarande nöjda, det enda vi kan klaga på är att vi fortfarande inte fått fiber för att allt har strulat, dom misslyckades med att blåsa in det, glömde beställa vår Box och fick nu ingen signal, så vi börjar bli något less på att inte kunna mysa framför tvn på kvällarna.. 

Gardiner, trappa och barnrum

Publicerad 2016-04-24 16:13:13 i Allmänt,

Äntligen hittade jag ett par rosa gardiner till köket. Har hela tiden känt att jag vill ha lite färg där inne och är så nöjd med den lilla färgklicken. Stefans kommentar var att det är fint men kanske inte jätte manligt, försökte förklara för honom att idag finns det inget sånt nuförtiden, rosa är ingen tjejfärg ellerhur? 😉

Bilderna gör inte gardinerna rättvisa dom är ljusare rosa i verkligheten. Minsta dottern har nu fått en stor säng, och har lämnat spjälsängen för gott. Det känns lite i hjärtat att hon är så stor redan, hon föddes ju nyss! Men hon sover så mycket bättre i nya sängen! Den är mjukare och skönare! 
Och sonen fick byta gardiner till svarta i sitt rum så nu känns det bättre där inne också. 
Igår var det trappbygge på schemat och det blev jätte fint! Jag visste inte att det fanns en byggare Bob i min man men efter trädäcket och trapporna måste jag säga att han är superduktig! Inte illa va? 

Tre veckor efter slutbesiktning

Publicerad 2016-04-20 22:39:22 i Allmänt,

Tiden går fort när man har roligt. I morgon har vi bott här i tre veckor! Galet vad fort det har gått. Idag lyckades jag äntligen komma ihåg att köpa gardinstänger när jag var på stan, så eftermiddagen spenderades med att hänga upp gardiner och lägga in mattorna i barnens rum. Allrummet fick en liten lampa 

Nu längtar vi tills svärfar kommer på besök så vi kan slänga det trista sofföverdraget och ta ut det förstora bordet och sätta dit ett mindre mer lagom bord så kanske allrummet kommer kännas lite roligare. Det är helt klart det svåraste rummet att få in myskänslan i. Natacha fick vita gardiner, och en vit rya matta, nu fattas bara hennes sänggavel som jag inte lyckats hitta än. Vill ha en som passar till en 90 säng, fin och mjuk är kravet. Jag ska ta mig till Mio i morgon och leta lite. 
Alicia inväntar en "stortjejsäng" nu när hon är två år, när den är på plats så ska den fina sänglampan skruvas upp som hon fick av sin mormor när hon fyllde år 
sänglampan är det lilla huset i fönstret på bilden. Sötaste lampan jag sett!! Williams gardiner passade inte alls in så i morgon ska jag testa svarta och vita där inne, vi får se vad det blir. Såhär blev iallafall första gardinerna  jag avslutar med en bild ifrån köket, mönstret i tapeten dyker upp lite då och så med olika styrka beroende på dagsljuset! Jag älskar det dolda mönstret!! Det bästa med prio två är det fantastiska ljusinsläppet!


Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela