dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

Förvaring

Publicerad 2016-09-11 07:08:58 i Allmänt,

I onsdags fick vi en jätte leverans med Ikea förvaring. Så dagarna har spenderats med att bygga varenda lediga stund, herregud i hur många delar kan man dela upp en garderob? Vi var klara med allt först i går! I Hallen blev det en pax garderob med skjutdörrar. Vi valde flera skohylllor, korgar till alla i familjen och klädhängare i alla möjliga höjder. Är så nöjd! Vi valde en väldigt bred modell, det behövs när man har fyra barn. 


Till köket köpte vi ett vitrinskåp, vi har inte kunnat packa upp våra fin glas för att vi ångrade oss och inte tog det där extra skåpet när vi planerade köket, men nu kan vi äntligen packa upp hela köket  :) 
Till tvättstugan köpte vi två vanliga skåp att ha över bänken för förvaring. Vi har verkligen saknat förvaring där inne!! 
Och sen det vi saknat nästan mest! Ett högskåp i badrummet till handdukar! Som det varit fram till nu så har vår bebis fått dela garderob med alla våra 1000 handdukar, men nu slipper han det :) 
Så för er som bygger prio tvåan är ett tips att tänka på förvaringen. När man planerar ett helt hus så verkar just förvaring vara något man glömmer i alla andra små och stora val och för oss med många barn och många saker så blir det lite svårt att ha ordning utan förvaring :) 

Kommentarer

Postat av: Jessica

Publicerad 2018-06-06 19:06:55

Hejsan!

Vet inte alls om detta är något du kommer att se men vi har kikat på ett hus liknande detta från eksjöhus. Precis som du säger så är det väldigt lite förvaring och visst kan vi köpa till garderober osv men jag skulle nästan vilja ha något större förråd någonstans. Vi ska inte bygga just eksjö och kan påverka planlösningen lite och förlänga huset. Vad säger du, var kunde man smidigt kanske ha planerat in lite förvaring. Har ni varmförråd ute för förvaring av kläder mellan säsonger, pjäxor, julprydnader och grejer? Vi har också många barn och behöver många sovrum precis som er och förrådsyta är ju dyra kvm men det känns som om att man behöver det =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela