dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

Fondvägg i vardagsrum?

Publicerad 2015-12-26 17:00:14 i Allmänt,

Nu när det börjar bli dax att beställa tapeter så funderar vi ändå på att flytta fondväggen i vardagsrummet så att den sitter ända ut i hallen istället för bakom soffan om ni förstår hur jag tänker? Innan tänkte vi ha den på väggen bakom soffan. Jag är bara liiiite rädd att det ska bli för mycket på för stor yta. Men finast är ju ändå att ha fondväggen på TV sidan tycker jag! Hur tänker ni där? Har ni samma färg överallt eller ska ni också bryta av med en fondvägg? Vi har ju valt till det där extra rummet där annars många har som en matsalsdel så vårt vardagsrum kommer bli mindre än i de flesta andra prio husen. 


Kommentarer

Postat av: Sofia Hedström

Publicerad 2015-12-27 19:56:35

Vi har ju valt att få alla väggar vitmålade för att ev tapetsera själva sen när vi "boat in oss". men nu är vi på jakt efter fondtapet till sovrummet. Blir så jobbigt att flytta säng å allt sen för att tapetsera själva...till hallen tänker jag lite som du, att ha hela vägen från hallen till tv- väggen. Känns konstigt att bryta av när väggen fortsätter. Tror inte det känns för mycket men beror ju lite på vad man har för tapet också... :)

Postat av: Johan Sköld

Publicerad 2015-12-29 08:20:44

Håller med Sofia om att "förlänga" tapeten i hallen längs med hela väggen.

Vi flyttade in i vårt Prio 2 för tre veckor sedan och gjorde inte det.

Just nu funderar vi på om vi inte borde ha skapat en stor fondvägg istället.

Vi får se hur det slutar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela