dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

Husleveransen i ösregn

Publicerad 2015-11-09 20:56:50 i Allmänt,

I morse kl 07.00 stod vi i ösregnet och såg huset komma på plats. Det gick verkligen undan, redan vid lunch var alla väggar på både hus och garage på plats. Vilka lycko känslor man får!! 
Fyra stora släp stod på uppfarterna när vi rullade in. 
En stor lyftkran hade fått tillstånd att parkera på grannens uppfart. 

Väggarna stod färdiga i lastbilarna och plockades ihop som ett pussel på grunden, fantastiskt roligt att se.

Även garaget kom på plats innan lunch. 
Fantastiskt att äntligen kunna se huset i verkligheten. Som vi har längtat!! 
Takstolarna kom på plats också innan kvällen men inte taket så det är öppet nu och regnet verkligen öser ner, hoppas inte det påverkar slutresultatet, men vi får lita på att byggfirman kan sitt jobb. Längtar redan tills i morgon och hoppas på lite bättre tur med vädret :)

Kommentarer

Postat av: Sofia Hedström

Publicerad 2015-11-09 22:17:30

Iiiih, vad roligt! :D
Väntat på det här inlägget från er ;)

Här hemma är det countdown och vi kollar vädret varje dag, skräcken är att det ska spöregna. Men som du säger, man får lite på att dom kan sitt jobb och det blir nog toppen i slutändan!

Svar: Ja Regnet var inte välkommet men på något sätt blev det mysigt det med. paraply, gummistövlar och fika i ösregn. Jag frågade flera gånger om det är någon fara, men byggledaren verkade så säker på sin sak, det måste vara uppehåll när dom lägger taket, annars får det regna hur mycket det vill :)
Familjen Jönsson

Postat av: Vibyggerkaptensgården

Publicerad 2015-11-09 22:36:52

Wow, så fort det går! Helt otroligt egentligen. Trist med regnet men det är nog ingen fara i slutändan. Lycka till med morgondagen!

Svar: Ja det gick verkligen undan, jag trodde aldrig att det skulle hända så mycket första dagen :) vi uppdaterar med fler bilder i morgon.
Familjen Jönsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela