dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

Det närmar sig vecka 46 preliminär leveransvecka

Publicerad 2015-09-19 19:54:28 i Allmänt,

Fem veckor innan vecka 46 vill eksjöhus absolut senast ha bankspärr, bygglov och startbesked. Bygglovet är ju klart och beviljat, men för att få startbesked så måste vi ha ett tekniskt samråd med kommunen och tyvärr så påbörjar vi på måndag vår tredje vecka utan att ens ha fått ett datum för när detta skulle kunna ske. Jag känner mig lite stressad över detta, vi vill ju verkligen inte behöva skjuta på husleveransen. Vi måste bo i Sveriges långsammaste kommun! 18 veckor för bygglov och nu säkert minst tre veckor för att få till ett möte med dom. Det enda nya som egentligen hänt är att vi nu ska betala resten av tomten, hittills har vi bara lagt en handpenning, men när allt står still så känns till och med det lite roligt :) annars försöker vi tänka så positivt som möjligt, det närmar sig oktober och lillebror ska anlända, vi boar så gott vi kan i vår lilla lägenhet och vi försöker få tiden att gå så mycket vi bara kan. 

Kommentarer

Postat av: Vinkelhuset.blogg.se

Publicerad 2015-09-20 10:35:32

Men fy va segt! Hoppas kommunen repar sig och får tid till samråd. Det borde ju ske pronto efter bygglov!

Postat av: Villa Funk

Publicerad 2015-09-21 09:30:48

Nämen fy så segt! Här tog bygglovet 1 vecka och samtidigt fick vi tid för tekniskt samråd veckan efter. nu väntar vi på slutbesked. Hoppas det händer lite snart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela