dromvilllan.blogg.se

Vi bygger vår drömvilla ett nyckelfärdigt Eksjöhus modellen Prio två

12 dagar kvar till första leverans

Publicerad 2015-10-29 00:08:13 i Allmänt,

Nu är det mindre än två veckor kvar tills huset kommer. Ikväll när vi åkte förbi tomten så var alla rör på plats och allt material för plattan var där. I morgon hoppas vi att vi får se plattan till huset. Tyvärr så var det alldeles för mörkt när vi var där ikväll för att fota, så i morgon em tänkte vi åka och fotografera lite. Vi har varit och kollat på kakel och klinkers två gånger men blir inte riktigt kloka på hur vi vill ha det. I entré och tvättstuga tror vi att det blir det här: 
till toaletterna är vi fortfarande osäkra. Vita väggar, mörkare golv, kanske något som bryter av på väggarna. En rand små klinkers som vandrar upp vid toaletten. Det är svårt att föreställa sig när man inte vet hur det ser ut. Men golv till lilla toaletten lutar åt att bli såhär: 
och eventuellt så kör vi på samma på stora toaletten. I köket så gillar mannen detta: 
och jag får nog hålla med honom om det, det är fint och bryter av allt det vita lite. Jag har innan varit inne på något i den här stilen: 
men det är svårt. Alla tapeter i huset är bestämda nu iallafall, förutom vardagsrummet, där vill jag ha en fondvägg som passar till alla färger eftersom man vill kunna fira jul, ha höst tema och sommar. Ska fundera lite till där så får vi se vad det blir :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Familjen Jönsson

Vi förverkligar just nu vår stora dröm att bygga ett Eksjöhus i modellen Prio två på 144 kvm. Huset levereras 9/11-15 och kommer slutbesiktas 31/3-16

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela